top of page
  • Facebook
  • Twitter

Dergigo Grubu

Herkese Açık·36 üye

En sağlam ve güncel CS 1.6 sürümü hangisi? (Warzone önerisi)

Selam arkadaşlar, eski günleri yad etmek için tekrar CS 1.6 oynamaya karar verdim ama piyasadaki çoğu indirme sitesi maalesef çok sıkıntılı çıkıyor. Bazılarını indirdiğimde oyun içi saçma sapan reklamlar, değişmeyen oyuncu isimleri veya hiç çalışmayan sunucu listesi (masterserver) gibi sorunlarla karşılaşıyorum. İnternette biraz araştırdım, herkes en stabil olanın Warzone sürümü olduğunu söylüyor. Elinde gerçekten temiz, virüssüz ve sunucu listesi dopdolu olan güvenilir bir indirme linki olan var mı? Kurulumda hata vermeyen ve Windows 10/11 ile tam uyumlu çalışan bir yer arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler, herkese iyi forumlar dilerim!

8 görüntülenme

Merhaba, seni çok iyi anlıyorum dostum. Ben de bir süre önce nostalji olsun diye tekrar kurmak istemiştim ve düzgün çalışan sürüm bulmak biraz uğraştırmıştı. İnternette çok fazla karışık paket var, bazıları gereksiz şeylerle dolu oluyor, o yüzden dikkat etmek lazım.

Eğer temiz ve sorunsuz bir seçenek arıyorsan, cs 1.6 warzone sürümüne bakabilirsin. Ben denediğimde kurulumu hızlıydı ve ekstra ayar istemeden direkt açıp oynayabilmiştim. Server listesi de boş değildi, rahatça aktif odalar bulunuyordu.

Benzer şey arayanlar için fena bir seçenek değil, özellikle eski tadı yaşamak isteyenlere yeterli geliyor. Şimdiden iyi oyunlar, bol fraglar 

bottom of page