Mən həmişə yeni dillər öyrənməyə maraq göstərmişəm
Hörmətli poliqlotlar! Mən həmişə yeni dillər öyrənməyə maraq göstərmişəm, amma indi həqiqətən məni valeh edəcək bir dil axtarıram. İstərdim ki, bu dilin səsi qulağıma xoş gəlsin, qrammatikası məntiqli, əlifbası isə maraqlı olsun. Bəlkə ispan, bəlkə yapon, bəlkə də qədim latın? Həmçinin, bu dili öyrənmək üçün maraqlı məzmun, film, musiqi, ədəbiyyat da olmalıdır. Siz hansı dilin öyrənilməsini tövsiyə edərdiniz? Təcrübələrinizi gözləyirəm!
4 görüntülenme

Həftənin sıx günlərindən sonra həftəsonu özümü bir az şımartmaq və yeni bir şeylər etmək istəyirəm. Bu həm əyləncə, həm də yeni biliklər əldə etmək üçün əla fürsətdir. Dünən, məhz belə bir axtarış zamanı maraqlı bir platforma tapdım. Həmin sayt ünvanında yerləşir. Bura daxil olan kimi anladım ki, vaxtımı boş yerə sərf etməyəcəm. Hər şey o qədər aydın və sadədir ki, heç bir təlimata ehtiyac
duymursan. İstədiyin bölməni tapmaq üçün sadəcə bir neçə klik kifayətdir. Bundan əlavə, bu platformanın təklif etdiyi seçimlər olduqca genişdir. Hər kəs öz zövqünə uyğun bir şey tapa bilər. Mən burada keçirdiyim vaxtdan çox razı qaldım. Artıq bu sayt mənim ilk seçimimdir.