top of page
  • Facebook
  • Twitter

Dergigo Grubu

Herkese Açık·50 üye

Türkiye sunucuları olan güvenilir CS 1.6 sürümü arıyorum

Selam arkadaşlar, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynamıyordum ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Özellikle Türkiye’de düşük ping ile oynayabileceğim aktif sunucular benim için önemli. İnternette birçok farklı sürüm buldum fakat bazılarında server listesi çalışmıyor, bazılarında ise bağlantı sorunları yaşanıyor. Geçen gün https://csindir.com/ sitesine denk geldim ve Türk oyuncular için uygun bir sürüm sunduklarını gördüm. Daha önce bu siteyi kullanan oldu mu? CS 1.6 gerçekten stabil çalışıyor mu ve Türkiye sunucularına bağlanırken ping sorunu yaşatıyor mu? Deneyimi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim çünkü klasik Counter Strike 1.6 keyfini yeniden yaşamak istiyorum.

4 görüntülenme

Evet, ben bir süredir bu sürümü kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım. Özellikle Counter Strike 1.6 sürümü oldukça temiz hazırlanmış ve gereksiz eklentiler bulunmuyor. Server listesi düzgün çalışıyor ve Türkiye’deki aktif sunuculara bağlanırken ping değerleri oldukça iyi oluyor. Kurulum da çok basit olduğu için ekstra ayar yapmaya gerek kalmadan direkt oyuna girebiliyorsun. Daha önce farklı CS 1.6 paketleri denemiştim ama çoğunda bağlantı sorunları veya eksik dosyalar vardı. Bu sürüm hem klasik oynanışı koruyor hem de Türk oyuncular için gerçekten iyi bir deneyim sunuyor diyebilirim.

bottom of page