top of page
  • Facebook
  • Twitter

Dergigo Grubu

Herkese Açık·50 üye

CS 1.6 için sorunsuz ve güncel sürüm arıyorum

Selam arkadaşlar, uzun zamandır Counter Strike 1.6 oynamıyordum ama tekrar başlamak istiyorum. Son günlerde birkaç farklı CS 1.6 sürümü indirdim fakat bazılarında eksik dosya hatası çıktı, bazılarında ise server listesi düzgün çalışmadı. Özellikle eski kantır keyfini tekrar yaşamak istiyorum ama güvenilir bir sürüm bulmak zorlaştı gibi görünüyor. Araştırırken cs 1.6 yükle sitesini gördüm ve yeni bir CS 1.6 kurmanın sorunu çözebileceğini düşündüm. Daha önce buradan indirip deneyen oldu mu, gerçekten stabil ve sorunsuz çalışıyor mu?

6 görüntülenme

Selam, ben bir süredir oradaki sürümü kullanıyorum ve açıkçası oldukça memnun kaldım. Counter Strike 1.6 kurulumu çok kolay oldu ve oyun ilk açılıştan itibaren sorunsuz çalıştı. Özellikle server listesi düzgün yükleniyor ve Türkiye’deki aktif odalara rahatça bağlanabiliyorum. Daha önce farklı CS 1.6 sürümlerinde yaşadığım donma ve hata problemleri burada olmadı. Ayrıca sistem gereksinimi düşük olduğu için eski bilgisayarlarda bile akıcı çalışıyor. Eğer temiz, stabil ve eski Counter Strike 1.6 hissini veren bir sürüm arıyorsan bence doğru tercih olabilir.

bottom of page